2017 első gyalogtúráján maradunk Budapesten, irányba vesszük a Hárshegyet, ahol könnyed sétánk során két kilátót is érinteni fogunk. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Kényelmes séta, nem fogunk futni. Kellemes beszélgetős elfoglaltság az egészség jegyében. Az eddig megszokottakhoz képest ezúton rövidebb távra megyünk, így akár kezdőbb túrázok, vagy a túrázás gondolatával kacérkodók jelentkezését is várjuk.

Dátum: 2017.02.19.

Indulás időpontja: 9:00

Találkozó időpontja: 8:45-től

Találkozó helye: Szépjuhászné büfé. Google Maps link ITT, kép pedig lent látható.

Részvételi díj: 499,- Ft

Indulás előtt egészséges “welcome rágcsát” kapsz a hozzá való recepttel.

Tervezett táv: 6,5 km – laza bemelegítő séta tavasz előtt 🙂

A túra Facebook esemény oldala ITT érhető el.

Öltözet:

Február lévén az időjárás változékony lehet, vagy akár egyenesen hűvös, hideg. Ennek megfelelően fontos a megfelelő ruházat. Öltözz rétegesen, kényelmes ruhadarabokkal. Ha meleged van, tudj egy kicsit szellőztetni magadon, ha fázol, tudj egy kicsit zárni a ruházatodon. Alsó rétegnek hasznos lehet valamilyen aláöltöző, ami a párát, izzadtságot is leveszi, elvezeti a testedről.

Étel-ital:

Bár rövid lesz a menet, némi gyümölcs jól eshet útközben, illetve víz, esetleg tea is legyen Nálad! Fontos, hogy reggelizz, mielőtt eljössz a túrára. A mindennapokban is kihagyhatatlanul fontos a reggeli étkezés, hát még, ha túrázol, netán sportolsz valamit.

Minden új résztvevő egy apró meglepetésben részesül. Ha kíváncsi vagy, gyere el és meglátod! 😉

Túráink során lehetőséged lesz velünk gyűjtened a távolságot és a szintbeli métereket. Ehhez egy kis túrafüzetet tudunk biztosítani (200,- Ft), amiben vezetheted a közösen megtett túrákat. 30, 70 és 100 km-nél hasznos ajándékot kapsz tőlünk!

A túrafüzetet kérheted a túráink indulási pontján, vagy akár e-mailben is jelezheted, ha szükséged van egyre. Vagy többre 😉

Kérdés esetén itt elérsz minket: info@mozgunk.hu

Találkozópont és az érintett kilátók: