Hozzávalók:
- csirkemell
- 1 marék mókus mogyoró vagy földimogyoró
- 2 marék kukoricapehely
- 2 tojás
- kevés zabpehelyliszt
- só
- kókuszolaj
- saláta, paradicsom, uborka
- joghurt
- fokhagyma
A csirkemellet felcsíkozzuk, enyhén besózzuk.
Elkészítjük a panírt: a mogyorót durvára daráljuk, majd a kukoricapelyhet is és összekeverjük.
Panírozzunk! Zabpehelyliszt, tojás és végül hempergessük meg a kukoricás mogyoróbundába, ettől lesz csodásan roppanós a csibefalat.
Tepsit béleljünk ki sütőpapírral, tegyük rá a csirke csíkokat, spricceljük meg kókuszolajjal és mehet is a sütőbe.
Amíg ropogósra sül, gyorsan elkészítjük a salátát és mellé a fokhagymás joghurt mártogatóst.
Jó étvágyat!