Hozzávalók 12 darabhoz:
- 10 dkg zabliszt
- 10+5 dkg magas kakaótartalmú étcsoki
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg vaj vagy kókuszolaj
- 5 dkg eritrit
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 2 tojás
- csipet só
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1,5 dl (növényi) tej
Így készítsd: Tejjel 10 dkg étcsokit olvassz meg gőz felett. A tojást keverd össze az eritrittel és a vajjal. A lisztbe keverd bele a csipet sót, a szódabikarbónát és a kakaóport. A maradék 5 dkg étcsokit darabold pici kockákra. A lisztes keveréket öntsd a tojáshoz, add hozzá a csokikockákat és a gőz felett megolvasztott étcsokit, majd alaposan keverd össze. Oszd szét a masszát 12 muffin kapszliba. Közepesen meleg sütőben kb. 20 perc alatt sül finomra.