• A TRX a testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel, kiegyensúlyozott, stabil és terhelhető “intelligens” izomzat kialakítását célozza meg. Ízületi panaszaid vagy korábbi sérüléseid ellenére sem kell lemondanod az aktív mozgásról, mivel ezzel a felfüggesztéses eszközzel a test természetes képességeit erősítjük és emeljük ki.
  • A TRX alapvető sajátossága, hogy középpontba helyezi az úgynevezett „core” izmok fejlesztését (az ágyéki gerincszakasz körül lévő izomhurok), mely izomcsoport a testünk erőközpontja és gerincünk stabilizálásában is alapvető fontosságú.
  • A TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhető és az egész testet meg lehet vele mozgatni. A saját testünket használjuk ellenállásként és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg, így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell is, valamint egy serdülő korú gyermek és egy érettebb korú felnőtt is.
  • Egy TRX-es edzés sokkal intenzívebb, mint egy cardio edzés, sokkal több kalóriát égetünk el rövidebb idő alatt és az anyagcserét is annyira felpörgeti, hogy az edzés utáni regenerációra (a szervezetünk visszaállása az egyensúlyi állapotba) legalább annyi kalóriát égetünk el, mint edzés közben. Egy zsírégető cardio edzés utóégető hatása ehhez képest minimális.

Hitvallásom: a sport sokkal több, mint puszta fizikai tevékenység! Örömforrás, egészség, motiváció, életérzés, önbizalom, kitartás, erő, hit, játék, csapatmunka, szórakozás, mely értékeket mind személyi edzéseimen mind pedig csoportos óráimon megtapasztalhatod.

Legyen a célod erősödés, fogyás, alakformálás, általános fittségi szint növelése, vagy a prevenció, egészségmegőrzés, együtt megtaláljuk a Számodra megfelelő utat.

Azt vallom, hogy a testet globálisan a leghatékonyabb edzeni.
Az edzés azonban mit sem ér, ha a hatékonyság, a minőségi és preventív kivitelezés, a megfelelő hozzáállás, a motiváltság hiányos, a testi adottságok és a sérülések pedig nincsenek megfelelően figyelembe véve.

Ha szükséged van tartásjavításra, hát-, derék- és ízületi bántalmaid csökkentésére, vagy egyszerűen a látványos “strandizomzat” mellé szeretnéd a mindennapi terhelésnek kitett törzsizmaidat is erősíteni, megteheted egy nagyszerű funkcionális eszközzel, a TRX-szel! Hiszen ha az ún. core-izmaid gyengék, a tested többi izomcsoportja sem erősödhet megfelelően!

Losánszki Csilla személyi edző és TRX instruktor

 

Ha kérdésed támad, a Facebookon itt találsz meg: Losánszki Csilla Személyi Edzőtrx